Minimoestuin in een gevonden babybadje

In mijn buurt zie ik vaak kinderbadjes naast de vuilcontainers staan. Blijkbaar worden er hier veel kinderen geboren wiens ouders geen zolder hebben waar deze badjes om sentimentele redenen gestald worden totdat deze kinderen weer eigen kinderen krijgen.
Meestal denk ik hier natuurlijk niet over na, hoe dit nu zo gekomen is dat al deze badjes daar staan. De badjes leken mij ideale plantenbakken. Meestal zie ik ze staan wanneer ik ga werken of naar het café ga, om dan met een babybadje op schoot te zitten zou maar vreemde gespreksstof opleveren.
Uiteindelijk is het dan toch gelukt om met een kinderbadje thuis te komen, onderweg ben ik slechts twee keer vriendelijk toegezwaaid door zwangere buurvrouwen. Dat viel dus nogal mee.
In het badje heb ik extra gaten geboord voor de afwatering. In het badje passen precies 5 kleine plantjes, 4 tomatenplantjes en 1 social-paarse-peperplantje. En eerlijk gezegd vind ik de gele kleur van het badje wel geinig staan op het dakterras.

Related Images: