Doe Mee! Sociale Tomatenplantjes. Ze zijn er weer!

Ze zijn er weer! De Sociale tomaatjes, in ruil voor een plantje of een selfie samen met je nieuwe tomatenplantje verhuizen de tomatenplantjes van mijn dakterras naar jouw huis. In één potje zitten twee verschillende plantjes, óf een Gele Pruim, een Tigerella, een Tiny Tim, een Yellow Pear, óf een Cherry tomaat.
Je kan niet kiezen welk plantje je krijgt, wanneer de plantjes groter worden stuur je af en toe een update, die ik op de Facebookpagina plaats. Zodat iedereen van elkaar kunt zien wat de vorderingen zijn van kleine Sociale tomatenplantjes, ook wel mini-maatjes genoemd!
Vergeet dus ook vooral niet de Namita.nl Moestuin op dak en balkon pagina te liken! Stuur een facebook, twitter, e-mail bericht wanneer je ook mee wil doen.

Sociale Tomatenplantjes

Sociale Tomatenplantjes

Doe mee!