Dag 23: Zelf klussen

Dit weekeinde zijn we begonnen met opruimen van al het stof en het voorbereiden van het schilderwerk. Vooral het afstoffen van de balken op 4,5 meter hoog was een klus, maar is dan ook weer een kans om wat mooie foto’s te maken. De eerste latex laag zit er weer op. Daar zijn nog geen foto’s van. Daar hadden we teveel spierpijn voor aan het einde van de dag 😉 En oja, mijn batterijoplader voor de camera ligt nog op het werk. Hier zijn nog de foto’s van afgelopen vrijdag en het weekeinde.

Busmus wilde weten wie de mooie garderobe kast met de apothekerskast had gemaakt Jeffrey van Muus Bouw. Het interieur van de apothekerskast en de tussenstrip heeft Garnier Keukens geregeld. Websites doen ze niet aan maar Rene van Garnier kan elk onderdeel vinden dat je ooit had bedacht. En ja, mijn keuken heeft hij ook bijelkaar gevonden;-)

Voor de mensen die willen weten hoe het nu zit met de wasmachine die ingebouwd is in het badmeubel daar zijn foto’s van. En ja de wasmachine doet het zonder het badmeubel om te gooien. Er is ook een detail foto van de Ritual Cinza vloer tegel.

Komende week is er ‘s avonds niet veel tijd om te klussen. We gaan dan rustig verder met het gronden van de kasten. Voorlopig niks spectaculairs.

[nggallery id=35]

Links en-suite wc in slaapkamer, rechts nieuwe WC in voormalig ingebouwde kast

[singlepic id=279 w=320 h=240 float=left] [singlepic id=280 w=320 h=240 float=right]