Dag 6: Preparatie

Op de derde verdieping is de vloer van de woonkamer aangeheeld. De planken zijn gelegd op de plaats waar eerst de badkamer was. Dit waren de laatste planken die de Houtlet nog in de showroom had staan, vorige week hebben we ze losgewrikt van de display borden uit de winkel in ruil voor 2 x 6-packs bier. Vandaag zijn ze keurig gelegd door de jongens van Muusbouw. De aan en afvoer leidingen zijn niet meer te zien in de achterwand van de ingebouwde kast en het plafond en de achterwand zijn geprepareerd voor afwerking.

De woonkamer is intussen overgenomen door stof en een mooie oranje voetbalradio. De tegels die ik besteld had zijn binnen. Nog een week wachten en dan zijn ze geplaatst.

Op de vierde verdieping zijn de voorbereidingen getroffen voor de douchevloer en de ventilatiekanalen zowel binnenshuis als op het dak. Het meubel is afgwerkt met gipsen platen. Het oude weeceetje was vandaag boven te vinden, waarschijnlijk heeft loodgieter Edwin nog nooit zovaak dezelfde wc verplaatst binnen één week 😉