Jonge tomatenplantjes zoeken een nieuwe stek en gaan Social

In het warme voorjaar zijn de tomatenplantjes enorm goed uitgekomen. De meeste zijn uitgeplant en staan in de koude kas. Ze passen er nu nog allemaal in maar dat is over een paar weken natuurlijk wel weer anders. Voor een aantal plantjes zoek ik een nieuw huis.
Alle plantjes doen het goed in potten en bakken op dak en balkon met voldoende zon. Een aanrader voor mensen die nog wachten op de zaadjes van Maarten uit “Maarten’s Moestuin”. Er zijn Tiny Tim’s en Tigerella’s deze zijn wat makkelijker voor de beginnende stadstuinier. En de wat apartere soorten Gele pruim tomaat en Rode Cherry die wat meer aandacht nodig hebben.

Wat moet je hiervoor doen? Neem contact op via Twitter / Facebook of e-mail. Foto’s maken van de vorderingen en delen via Social media is extreem gewenst. Heb je nog een plantje of zaadje in de ruilbieding dan houd ik me aanbevolen.
Oja, en het geldt natuurlijk zolang de voorraad strekt;-) Wie het komt wie het eerst maalt, en wie mijn nieuwe facebook pagina liked heeft natuurlijk een streepje voor.

Related Images: